Om os

DIN KØRESKOLE I NYBORG

TRYG - SIKKER OG MILJØRIGTIG KØRSEL

Om Kongstads Køreskole

Mit navn er Jan Kongstad, og jeg har drevet Kongstads Køreskole i Nyborg siden 2011. Ved mig, kan du forvente en undervisningsform der er tavlebaseret, nærværende og fokuseret, når du skal tage dit kørekort.

Ved Kongstads Køreskole optager vi kun et max antal elever pr. hold, så der altid er god tid til den enkelte. Dette gælder også ved praktisk kørsel.

Vi besidder en fleksibel tilgang, og er har forståelse for at mange ting skal gå op i en højere enhed, når man er ved at tage kørekort. Således tilpasser vi sammen dine køretimer.

Vi er to kørelærere til rådighed, og du vil således tage dit kørekort ved undertegnede eller Louis Greve. Du kan af os, forvente erfarne undervisere med tålmodighed, fleksibiltet og godt humør.

Kongstads Køreskole er desuden medlem af FFK- Foreningen af Frie Kørelærere. Din garanti for en professionel og kvalitetssikret køreskole.

Tag dit kørekort ved Kongstads Køreskole i Nyborg- til yderst konkurrencedygtige priser. 

 
5/5

Til gavn for dig og miljøet

Kongstads Køreskole er en grøn køreskole. Det betyder at vi tænker på miljøet og gerne vil lære dig, hvordan du kører med mindst muligt brændstof. Med den korrekte køreteknik kan du nemlig spare op til 20% brændstof, og få dine bremser til at holde meget længere end normalt! Vær med til at mindske co2 udslippet, til glæde for din økonomi og dine omgivelser.

Og husk- Vi bærer alle et fælles ansvar for miljøet 

Høj beståelsesprocent

Ved Kongstads Køreskole har vi en høj beståelsesprocent, hvor langt over størstedelen af vores elever, består i første hug.