B kørekort

B KØREKORT I NYBORG

Hvornår må du begynde at tage kørekort?

Kongstads Køreskole tilbyder kørekort til personbil (b kørekort) i Nyborg. Du må tidligst begynde at tage kørekort, tre måneder før du fylder 17 år. 

Teori og praktik

Din teori og køreundervisning foregår sidestillende med hinanden. Det betyder at når du i teorilokalet har lært noget nyt, skal du efterfølgende afprøve det i praksis i bilen.  

Ved den praktiske undervisning lærer du stille og roligt bilens funktioner at kende. Du vil lære at betjene kobling, bremse, gearskifte og få en fornemmelse af bilens omfang.

I køreundervisningen lærer du også at vende, bakke og parkere. Som en del af den lovpligtige undervisning, skal du også lære at køre på landevej, motorvej, i midtbyen og i mørke. 

Køreteknisk anlæg

På køreteknisk anlæg prøver du kræfter med en række undvigemanøvrer og katastrofeopbremsninger. Disse øvelser vil både være på glat og tør vej.

Obligatoriske køreskole lektioner 

De obligatoriske lektioner er fordelt således:

◊ 29 lektioner a 45 minutters teori

◊ 4 lektioner i manøvrer på lukket øvelsesplads

◊ 16 lektioner i kørsel på vej

4 lektioner på køreteknisk anlæg

◊ 120 dages adgang til online teori og prøver (værdi 299,-)

Ved Kongstads Køreskole får du desuden det lovpligtige førstehjælpskursus og lånebil til rådighed ved din køreprøve inkl. i prisen.

DIN KØRELÆRER

Jan Kongstad

Kørelærer

Mit navn er Jan Kongstad, og jeg har drevet Kongstads Køreskole siden 2011. Ved mig kan du forvente en nærværende og fokuseret kørelærer, med stor tålmodighed. Jeg underviser altid med godt humør og et smil på læben. 

 

Louis Greve

Kørelærer

Louis har været ansat ved Kongstads Køreskole siden 2019.