Anmeldelser

ANMELDELSER AF KONGSTADS KØRESKOLE

Her kan du se et uddrag af de anmeldelser Kongstads Køreskole har modtaget. Du kan finde flere på vores Facebookside HER

"En rigtig hyggelig person at køre med"

En rigtig dygtig kørelærer, som kører undervisningen på gammeldags måde. En rigtig hyggelig person at være ude og køre med, og som tager den med ro. Kæmpe ros til Jan og tak for det!
Karine Lunau

"Hvis man kunne give en Michelin stjerne fik du sådan en"

Super god undervisning! Og sjove køretimer! Gode historier om dine mange eventyr, har sat et frisk præg på undervisningen. Helt klar 5 stjerner og hvis man kunne give en Michelin stjerne, så fik du også sådan en. Tak for denne gang Jan
Morten Lyth Jørgensen

"Utrolig hyggelig og behagelig"

Kan varmt anbefales! Rigtig dygtig kørelærer der virkelig går op i sit fag! Og så er Kongstad jo bare utrolig hyggelig og behagelig!
Stine Haagensen

"Kan kun anbefale Kongstads Køreskole for dem som skal i gang med kortet"

Kongstad er bare stedet hvor det hele spiller max sammen. Jans humor er bare for skøn og Jan har så meget styr på hele forløbet. Kan kun anbefale Kongstads Køreskole for dem som skal i gang med kortet.
Michael Jørgensen

"Super godt sted at tage kørekort!"

Super godt sted at tage kørekort! Med en hyggelig kørelærer, som går meget op i sit fag! En rigtig behagelig mand at køre på vejene med! Her er der tryghed og sikkerhed på højt plan, og stadig tid til sjov og ballade! Kan helt sikkert anbefales
Elisabeth Levin

Er bestemt tilfreds med at det blev hos Jan jeg tog mit kørekort

Er bestemt tilfreds med at det blev hos Jan jeg tog mit kørekort. Rigtig rar gut, og med små hold er det helt sikkert at der er tid til alle.
Laura Lydersen

"En god lærer kommer der en god elev ud af"

Der skal lyde et kampe stort TAK herfra, for et dejligt og rolig forløb, og du scorer topkarakter. Det er velfortjent, eftersom man går op til køreprøve og består første gang. Ved godt man selv også skal gøre noget for det. Siger bare: en god lærer kommer der en god elev ud af.
Rene Benjamin Skaarup

 Se flere anmeldelser på vores FACEBOOKSIDE

Læs mere om kørelærer JAN KONGSTAD her